Ander aanbod

schaalvollotussen 
Yoga Healing Chakra cursus
Binnenkort volgt meer informatie.

Pranayama/ yoga nidra
Er worden weer nieuwe sessies ingepland
Nidra betekent slaap; yoga nidra is dus yoga slaap. Middels een specifieke geleide meditatie daal je af in je onderbewustzijn. Je gaat niet echt slapen, het werkt wel diep ontspannend. Je hersenen gaan dezelfde soort hersengolven produceren als je ontspant en/of in diepe slaap bent.
Met een relatief korte yoga nidra tank je echt bij, een sessie kan evenveel voor je doen als paar uur slaap. Tevens is yoga nidra voor velen toegankelijker dan "gewoon" mediteren.
We starten de lessen met pranayama, speciale ademhalingsoefeningen gericht op de prana, levensenergie in het lichaam. Adem en bewustzijn zijn aan elkaar gekoppeld, dus met deze oefeningen kom je al in een andere state of mind, als voorbereiding op de yoga nidra reis. Op reis naar binnen,  in je lichaam, bewust-zijn op celniveau, het licht dat je bent in jezelf verankeren.

Spa en nieuwe maan
nieuwe datums volgen wanneer de tuin en yurt weer klaar zijn 
Een speciale wellness avond voor vrouwen bij nieuwe maan. De nieuwe maan is een goed moment voor reiniging en staat voor een nieuw begin. Het is fijn om dan te bezinnen waar je (meer) ruimte voor wilt maken in je leven, waar je je aandacht op wilt richten de komende maan(d). Tijdens de Spa avond kom je helemaal aan jezelf toe, terwijl je geniet van de wellness faciliteiten wordt je innerlijk en uiterlijk helder.
Ervaar de warmte in de sauna van cederhout, dompel je onder in het warme water van de houtgestookte hottub, neem een verfrissende douche in de wellness tuin of een warme douche in de studio, verwen je voeten in een voetenbadje met bloemenolie, lounge onder de veranda en laaf je aan de sfeer van 1001 nacht in de yurt.
De yurt, een Mongoolse nomadentent, waar het heerlijk warm is door de kachel, is met zijn ronde vorm heel geborgen. De tijd lijkt er niet te bestaan, een zacht welkom. Welcome to the womb, met de Spa avond bij nieuwe maan voel je je herboren.
Je wordt heerlijk verwend met zorg en aandacht. Voor (kruiden)water, thee, fruit en versnaperingen wordt gezorgd. De avond wordt omlijst door leuke extra's, zoals een korte meditatie, een detox oefening, een voetmassage of maskertje. Iedere keer andere kleine verrassingen. Je kan helemaal landen bij jezelf en je intenties voeden. De reinigende werking van de sauna en spa zorgt ervoor dat afvalstoffen en mentale ballast verdwijnen, waardoor er ruimte ontstaat, levensenergie en nieuwe inspiratie kan stromen.
Je bent er helemaal voor jezelf en tegelijkertijd geeft het samenzijn met andere vrouwen een sfeer waarin je je diep kunt ontspannen, kunt verzachten, want je hoeft alleen maar te zijn. Ervaar het thuiskomen, het zakken in jezelf, ervaar sisterhood. Bijkomstig effect van het samenkomen van vrouwen in een geborgen setting is dat je oxytocine levels omhoog gaan en oxytocine is het feel-good hormoon 😊
Wil je deelnemen aan deze verwen avond en genieten van alle wellness faciliteiten in de tuin van Lotusstudio en de ontspannen sfeer in de mooie yurt? Je bent van harte welkom! Natuurlijk mag je ook samen met je zus, moeder, dochter of vriendin komen. De avond is met minimum 6 / max. 9 deelneemsters, een fijn klein groepje dus.

De Spa & nieuwe maan avonden zijn op vrijdag van 19.30u-23.15u georganiseerd. Je investering is € 77,00 voor een spa avond, incl. alle verwennerij. Je neemt je eigen badjas, badhanddoek en slippers mee.

Workshops op maat
Op aanvraag kunnen yoga, meditatie of lichtwerk workshops op maat worden aangeboden op locatie of in Lotusstudio, bijvoorbeeld voor een vrienden- of vriendinnenclub, voor collega's, voor een verjaardag etc. Aansluitend kan een vegetarische lunch of thee met lekkers verzorgd worden. In overleg maken we een speciaal arrangement toegesneden op de groep deelnemers.

Lotusstudio is een sfeervolle cursusruimte met eigen ingang, keuken en toilet. Deze ruimte kan tevens gehuurd worden voor een cursus of activiteit, zie verhuur.

Privéles yoga
Een privéles yoga behoort ook tot de mogelijkheden. Bij een privéles werken we aan een persoonlijk yoga programma dat past bij jouw doelen, bijv. i.v.m. (gezondheids)problemen. Er is ruimte om aan specifieke yoga oefeningen en aandachtsgebieden te werken die voor jou belangrijk zijn. Een privéles geeft verdieping in je yoga beoefening. Het tarief voor een privéles van 1 uur is € 70,00.

elf

Kinderyoga
Kinderen leren spelenderwijs wat yoga voor hen kan betekenen. Hou je van bewegen, ontdekken en plezier maken? Dan is kinderyoga iets voor jou! Kinderyoga is een plezierige manier van ontspannen. In een veilige sfeer kun je bewegen, spelen en stilte ervaren.
Er kan een cursus starten zodra er voldoende aanmeldingen zijn. De lesdag en lestijd worden in overleg bepaald.

Tieneryoga
Yoga maakt je soepel en krachtig. Je werkt aan je conditie én je voelt je meer ontspannen! Bij voldoende animo start er weer een cursus tieneryoga. Wanneer je interesse in tieneryoga hebt, kun je je telefonisch (06-48753378) of per e-mail (info@lotusstudio.nl) opgeven. Leeftijd: vanaf 12 jaar (middelbare school).

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Godinnenreis

Yoga producten

Yoga producten