Praktische informatie

Werkwijze
Een healing gaat over inzicht verkrijgen, dat wat is belichten, verhelderen en aanvaarden en natuurlijk kun je ook kijken naar wat je zou kunnen en willen veranderen. Soms gaat het alleen om het veranderen van je visie. In een healing sessie kan gewerkt worden met bloesemtherapie, healing arts en/of opstellingen.
Je lichaamswijsheid is belangrijk. Wat heeft je lichaam je te vertellen?
Bij meer fysieke klachten en energetische blokkades kunnen yoga technieken en massage mooi ingezet worden.
Ook kruiden zijn een goed ondersteunend middel. De natuur is heel en helpt je helen door haar holistische werking. Kruiden kunnen bijvoorbeeld je lichaam aan het werk zetten om iets te herstellen of kunnen tekorten aanvullen, je weer in balans brengen.

Methodes zijn hulpmiddelen. Het belangrijkste is dat er aandacht is voor dat wat er speelt en dat er meer bewustzijn komt op het hoe en waarom van hetgeen er aan de hand is. Helder inzicht maakt dat je kan doen wat nodig is. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf is essentieel. Er bestaan geen wondermiddelen, maar wel wonderlijke eigen oplossingen. Een healing helpt je bij je eigen oplossende vermogen te komen.

magic

Let wel: bij twijfel over je gezondheid vervangt een healing niet het bezoek aan een arts.

Begeleiding
Ik, Susanne, begeleid de sessies. Inmiddels heb ik alweer 14 jaar mijn praktijk Lotusstudio, waar ik ben begonnen met het geven van yogalessen en yogamassages. Yoga is voor mij belangrijk, omdat het me helpt om met aandacht in mijn lichaam, in het moment te zijn. Van onrust naar rust.
Ik vond mezelf altijd heel geaard, “down to earth” en kreeg dat ook vaak te horen van mijn cursisten. Door bijscholingen in o.a. Healing Arts en het maken van mijn eigen lichtessences, bleek dat ik nog veel beter in mezelf aanwezig kon zijn, door een diepere verbinding aan te gaan met dat wat ik allemaal ook ben. Ik leerde het 'nu' kennen als magische sfeer buiten tijd en ruimte. Thuiskomen in mezelf betekent voor mij mijn licht belichamen en laten schijnen. Dit betekent ook mijn licht laten schijnen op donkere stukken, alles hoort bij het geheel(d zijn). Mijn weg om heelheid te ervaren heeft me zoveel goeds gebracht, dat ik er niet omheen kan om ook healing sessies in mijn praktijk aan te bieden. Als we allemaal ons licht belichamen, hebben we een stralende wereld. Ik hoop met mijn licht jouw licht te ontmoeten.

Suus1-768x1024

Kwalificaties
In India en in Nederland ben ik opgeleid tot yoga docent, o.a. voltooide ik de driejarige yoga opleiding van Ron van der Post.
Ik heb tevens diverse massage opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder een sportmassage opleiding bij IVS en de driejarige opleiding Thai yogamassage van Tirza Bottema en extra bijscholingen Thai acupressuur van Noam Tyroler. In India heb ik les gehad in de Ayurvedische massage.
Voor een nog betere basis deed ik de jaartraining Medische Basiskennis van Sonnevelt opleidingen en behaalde hiervoor mijn diploma.
Ook ben ik gediplomeerd kruidengeneeskundige; hiervoor heb ik de driejarige opleiding bij het Kruidenrijk gedaan. Tevens heb ik bloesemremedies bestudeerd o.a. door de jaartraining bloesemremedies van Bram Zaalberg te doen en bij Corrie van Rossum deed ik module I, II en III en de kindercoaching cursus van Healing Arts. Tevens heb ik in het centrum Cornalijn van Corrie van Rossum de bijscholing stervensbegeleiding en de bijscholing opstellen (vanuit het hart als zintuig in het wetende veld) gevolgd bij en daarnaast heb ik meegedaan aan heel veel co-creatie workshops. Sinds 2014 maak ik mijn eigen lichtessences.

 offerschaallotussenenmunten

Tarief
Een sessie van 1 uur kost € 70,00.
Een sessie van 1,5 uur € 100,00.

Voor afspraken van 2 uur of langer, bijv. voor een combinatie van healing met coaching, een kruiden consult, massage of een privé yogales, wordt het uurtarief van € 60,- berekend. Voor zo'n combinatie afspraak is een sessie van 2 a 2,5 uur nodig.

Cursisten met een yoga abonnement bij Lotusstudio krijgen 10% korting op de genoemde tarieven.

De sessies vinden plaats in Lotusstudio, Runstraat 35 Eindhoven. Voor bijvoorbeeld een privé les (na)zwangerschapsyoga kan ik ook bij je aan huis komen, dan geldt een toeslag van € 10,00 (binnen Eindhoven worden verder geen reiskosten berekend).

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wijzigen van een afspraak / annuleren
Wanneer je onverhoopt niet kunt komen op de afgesproken tijd laat dit dan tijdig weten, uiterlijk 24 uur van te voren. Het is niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen, spreek in dat geval de voicemail in of stuur een whatsapp, sms of e-mail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te verzetten. Afspraken die niet tijdig worden gewijzigd of geannuleerd, worden in rekening gebracht (€ 70,00).

Zie ook:

Over healing

Bloesems

Kruiden

Yoga healing

Massage