Retreats

Wisdom of the Womb - Avalon retreat - 13-15 maart 2020

Ga je mee naar Avalon?! Glastonbury in het westen van Engeland, met de Tor, de bronnen en het omringende landschap ademt de mystiek van Avalon. Het retreat is een innerlijke en uiterlijke reis; we gaan krachtplaatsen bezoeken en we reizen naar binnen, naar onze baarmoeder, onze bron, waar diep weten en creatiekracht huist. Een reis voor verdieping, inzicht, het voeden van jezelf/ van je wensen, geboorte van (nieuwe) creaties, een reis om jezelf op te laden, te sprankelen, te herbronnen, om contact te maken met je diepste essentie, om het leven te vieren, om te zijn...

Om een tipje van de sluier op te lichten, hierbij iets meer over de wisdom of the womb dagen in Avalon. Wat kun je zoal verwachten:

-sharing circles
-nurturing yoga
-krachtige meditaties en visualisaties
-systemisch werk/ opstellingen van de baarmoeder
-magische rituelen
-bezoek aan krachtplekken en bronnen
-verbinding met de natuur
-een intentie remedie maken
-een verwarmende buikmassage met speciale kruidenolie
-en wat zich verder aandient

Kortom een lang en heerlijk verwen weekend voor je ziel. Het wisdom of the womb Avalon retreat is voor woman only, een uitnodiging aan jou om de godin in je te voeden.

De investering voor deze mooie 3 daagse retraite bedraagt € 339,-  incl. btw en cursusmaterialen. We komen samen in een mooie cursusruimte in het Goddess House aan de Magdalene street en we trekken er samen op uit om Avalon te verkennen. Je investering is voor het 3 daagse programma van vrijdag 13 maart t/m zondag 15 maart en de begeleiding van Susanne. Op enkele plaatsen komen er nog wat entreegelden bij voor de sites die we bezoeken (ca. 13 pond totaal) .

Verder regel je je eigen reis, je overnachtingen en maaltijden. Uiteraard kunnen deelneemsters samen reizen indien gewenst en krijg je reistips en ondersteuning waar nodig.
Vanaf Schiphol en vanaf Keulen kun je op Bristol vliegen, waarna je met de bus of taxi verder kunt reizen naar Glastonbury. Een andere optie is met de auto, via de tunnel of met de ferry.  Het retreat start op vrijdag 13 maart 2020 om 10.00u, dus kies voor je aankomstdag 12 maart (of eerder) en op zondag 15 maart sluiten we om ca. 16.00u af. Wanneer je de tijd hebt, is het heerlijk om nog een paar dagen extra aan het retreat vast te plakken.
In Glastonbury zijn vele leuke en voordelige B&B's te vinden met of zonder eigen kookgelegenheid. Hiernaast kan tijdens de retreatdagen eventueel de keuken in het Goddess house gebruikt worden. In de Highstreet zijn vele restaurantjes, voor ieder wat wils; uit eten gaan, hoeft niet veel te kosten (8 tot 15 pond) en je kan natuurlijk genieten van een heerlijke high tea 🙂 Ook vind je in de Highstreet vele bijzondere winkels, dus wat budget overhouden voor een mooi aandenken, is zeker aan te raden.

Gun jij jezelf deze mooie reis? Vol verwachting en vol magie gaan we genieten met een mooie groep vrouwen (minimum 4/ maximum 12 deelneemsters). Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar susanne@lotusstudio.nl en als je vragen hebt i.v.m. het retreat, kun je bellen naar Susanne (06-48753378).

Bij je aanmelding wordt een aanbetaling van € 113,-  voor het wisdom of the womb Avalon retreat gevraagd, hiermee verzeker je je plaats. De aanbetaling is non-refundable.

Close up of female hands

Ervaring deelneemster yoga retraite reis door de 7 chakra's
Ibiza 17-24 mei 2016
Wat heb ik genoten deze week! De combinatie van dagelijkse yoga, meditatie, maar ook zeker het genieten van zon, zee en het mooie Ibiza, was voor mij een ultieme manier om te ontspannen en tot mezelf te komen.

De sfeer was relaxed en ongedwongen en we voelden ons dankbaar dat het onderling zo goed klikte in de groep.

We verbleven in een prachtig huis met een heerlijke tuin en de mensen die ons ontvingen waren zeer vriendelijk. Elke dag werden we ontzettend verwend met de lekkerste vegetarische gerechten.

De yoga is voor mijn gevoel laagdrempelig, maar ook uitdagend. Heerlijk om je dag te beginnen met fysiek bezig zijn in de zonnige buitenlucht! Zeker ook omdat in de yoga fysiek en innerlijk zo met elkaar in verband staan en zowel je lichaam als je geest er “soepeler” van worden. Gaaf ook om te merken dat je gaandeweg de week steeds meer vooruit gaat: oefeningen die aan het begin van de week moeilijk waren, kostten aan het eind van de week weinig moeite.

De yogalessen aan het eind van de middag hadden een meer rustig karakter en de nadruk lag hierin meer op meditatie. Fijn om ook die rust ter ervaren en nog meer tot jezelf te komen.

Naast het programma was er genoeg ruimte voor eigen invulling. We zijn dan ook regelmatig op pad gegaan om mooie strandjes, stadjes en de hippie-markt te bezoeken. We hebben mooie uitzichtpunten ontdekt en genoten van prachtige zonsop- en ondergangen.
Kortom: voor mij was het een geweldig week en zeer mooie ervaring. Ik zou het iedereen aanraden en zodra het mogelijk is, ga ik weer mee!

Heleen

es-vedra

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten

[/mp_span] [/mp_row]