yogavakantie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ibiza- 5 elements- yoga retraite 12-17 juni 2019

Dit voorjaar wordt weer een heerlijke yoga vakantie georganiseerd op Ibiza. Een magisch eiland met mooie natuur en een relaxte sfeer.
We verblijven in een mooie villa met zwembad en grote terrassen, ligging aan zee. Iedere ochtend en aan het eind van de middag krijg je een yogales. Het thema van de week is de 5 elementen (volgens de Ayurveda en de Chinese meridianenleer), waardoor het lesprogramma goed uitgebalanceerd is met aandacht voor het geheel, een holistische benadering. Ook belangrijk: iedere dag is er voldoende ruimte om het mooie eiland te verkennen, heerlijk te wandelen, een strand of stad te bezoeken, waardoor je echt heerlijk me-time hebt! Uiteraard wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd met lekker vegetarisch eten. De koelkast is goed gevuld voor een goed ontbijtje/ brunch en ’s avonds worden heerlijke diners voor ons gekookt.

De kosten voor de retraite zijn 888  euro p.p. voor 5 nachten/ 6 dagen op basis van een gedeelde 2 persoonskamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De reissom is inclusief het programma van 10 yogalessen en eventuele extra’s die zich aandienen tijdens de reis (denk aan optionele meditatie sessies op het strand etc.). De kosten zijn inclusief ontbijt/brunch (self-service), koffie/thee/water, fruit, 4 diners en een picknick maaltijd op het strand.

De vervoerskosten (vliegticket en (gedeelde) huurauto) zijn niet inbegrepen. Je kan voordelig vliegen op Ibiza met Ryanair en deelnemers kunnen samen huurauto’s delen.
Ook voor je reis- en annuleringsverzekering dien je zelf te zorgen.

Toeslag voor een 1 persoonskamer bedraagt 222 euro (beperkt mogelijk)
Groepsgrootte: 7 tot 12 deelnemers.

Wil je mee? Inschrijven voor de retraite kan door een e-mail te sturen naar susanne@lotusstudio.nl. De aanbetaling bedraagt 333 euro (hiervan is geen terugbetaling mogelijk). Uiterlijk 6 weken voor aanvang betaal je dan het 2e deel a 555 euro.
Wacht nog even met het boeken van een vliegticket tot het minimum aantal deelnemers zich heeft ingeschreven voor deze reis. Mocht de reis onverhoopt niet doorgaan, krijg je uiteraard wel je aanbetaling terug.

 

Close up of female hands

Ervaring deelneemster yoga retraite reis door de 7 chakra’s
Ibiza 17-24 mei 2016
Wat heb ik genoten deze week! De combinatie van dagelijkse yoga, meditatie, maar ook zeker het genieten van zon, zee en het mooie Ibiza, was voor mij een ultieme manier om te ontspannen en tot mezelf te komen.

De sfeer was relaxed en ongedwongen en we voelden ons dankbaar dat het onderling zo goed klikte in de groep.

We verbleven in een prachtig huis met een heerlijke tuin en de mensen die ons ontvingen waren zeer vriendelijk. Elke dag werden we ontzettend verwend met de lekkerste vegetarische gerechten.

De yoga is voor mijn gevoel laagdrempelig, maar ook uitdagend. Heerlijk om je dag te beginnen met fysiek bezig zijn in de zonnige buitenlucht! Zeker ook omdat in de yoga fysiek en innerlijk zo met elkaar in verband staan en zowel je lichaam als je geest er “soepeler” van worden. Gaaf ook om te merken dat je gaandeweg de week steeds meer vooruit gaat: oefeningen die aan het begin van de week moeilijk waren, kostten aan het eind van de week weinig moeite.

De yogalessen aan het eind van de middag hadden een meer rustig karakter en de nadruk lag hierin meer op meditatie. Fijn om ook die rust ter ervaren en nog meer tot jezelf te komen.

Naast het programma was er genoeg ruimte voor eigen invulling. We zijn dan ook regelmatig op pad gegaan om mooie strandjes, stadjes en de hippie-markt te bezoeken. We hebben mooie uitzichtpunten ontdekt en genoten van prachtige zonsop- en ondergangen.
Kortom: voor mij was het een geweldig week en zeer mooie ervaring. Ik zou het iedereen aanraden en zodra het mogelijk is, ga ik weer mee!

Heleen

es-vedra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten