Praktische informatie

Werkwijze
Een healing gaat over het helder krijgen wat er aan de hand is, zodat je het kan aanvaarden, het er mag zijn en dat je inzicht krijgt in hetgeen je zou kunnen en willen veranderen. Soms gaat het alleen om het veranderen van je visie. Een healing kan bijvoorbeeld een privé coaching sessie zijn om vanuit een andere invalshoek te kijken naar dat wat aandacht nodig heeft. Bloesemtherapie werkt daarbij heel ondersteunend.
Je lichaamswijsheid is belangrijk. Wat heeft je lichaam je te vertellen?
Bij meer fysieke klachten en energetische blokkades kunnen yoga technieken en massage mooi ingezet worden. Een sessie kan bijvoorbeeld bestaan uit een acupressuur massage i.v.m. rugklachten of een privé yogales om beter te kunnen ontspannen.
Ook kruiden zijn een goed ondersteunend middel. De natuur is heel en helpt je helen door haar holistische werking. Kruiden kunnen bijvoorbeeld je lichaam aan het werk zetten om iets te herstellen of kunnen tekorten aanvullen, je weer in balans brengen.

In een intake gesprek kijken we samen welke methode(s) het beste aansluiten om in te zetten bij een persoonlijke sessie. Uiteraard kan je zelf (van te voren) ook je voorkeur aangeven. Op deze website kun je alvast wat meer lezen over de verschillende methodes: bloesems, kruiden, yoga en massage.

Methodes zijn hulpmiddelen. Het belangrijkste is dat er aandacht is voor dat wat er speelt en dat er meer bewustzijn komt op het hoe en waarom van hetgeen er aan de hand is. Helder inzicht maakt dat je kan doen wat nodig is. Verantwoordelijkheid nemen voor jezelf is essentieel. Er bestaan geen wondermiddelen, maar wel wonderlijke eigen oplossingen. Een healing helpt je bij je eigen oplossende vermogen te komen.

magic

Let wel: bij twijfel over je gezondheid vervangt een healing niet het bezoek aan een arts.

Begeleiding
Ik, Susanne, begeleid de sessies. Inmiddels heb ik alweer 10 jaar mijn praktijk Lotusstudio, waar ik ben begonnen met het geven van yogalessen en yogamassages. Yoga is voor mij belangrijk, omdat het me helpt om met aandacht in mijn lichaam en in het moment te zijn. Van onrust naar rust.
Ik vond mezelf altijd heel geaard, “down to earth” en kreeg dat ook vaak te horen van mijn cursisten. Door bijscholingen in o.a. Healing Arts, bleek dat ik nog veel beter in mezelf aanwezig kon zijn, door een diepere verbinding aan te gaan met dat wat ik allemaal ook ben. Ik kon mijn licht ophalen en laten schijnen. Dit heeft me zoveel goeds gebracht, dat ik er niet omheen kan om ook healing sessies in mijn praktijk aan te bieden. Ik hoop met mijn licht jouw licht te ontmoeten en dat healing jou evenveel goeds mag brengen als het mij gebracht heeft.

Suus1-768x1024

Kwalificaties
In India en in Nederland ben ik opgeleid tot yoga docent, o.a. voltooide ik de driejarige yoga opleiding van Ron van der Post.
Ik heb tevens diverse massage opleidingen en trainingen gevolgd, waaronder een sportmassage opleiding bij IVS en de driejarige opleiding Thai yogamassage van Tirza Bottema en extra bijscholingen Thai acupressuur van Noam Tyroler. In India heb ik les gehad in de Ayurvedische massage.
Voor een nog betere basis deed ik de jaartraining Medische Basiskennis van Sonnevelt opleidingen en behaalde hiervoor mijn diploma.
Ook ben ik gediplomeerd kruidengeneeskundige; hiervoor heb ik de driejarige opleiding bij het Kruidenrijk gedaan. Tevens heb ik bloesemremedies bestudeerd o.a. door de jaartraining bloesemremedies van Bram Zaalberg te doen. Recent heb ik bij Corrie van Rossum  modules I, II en III en de kindercoaching cursus van Healing Arts afgerond. Daarnaast heb ik mijn eigen licht essences ontwikkeld.

 offerschaallotussenenmunten

Tarief
Een sessie van ca. 1 uur kost € 70,00.
Bij langere sessies, vanaf 1,5 uur, zijn de kosten € 60,00 per uur.

Voor een privé yogales of een healing met bloesemremedies  of een kruidenconsult is een afspraak van een uur meestal voldoende.
Voor een uitgebreide yogales of yogamassage kan een afspraak van 1,5 uur gemaakt worden. Voor een combinatiebehandeling met bijvoorbeeld yoga, massage en bloesemtherapie is een afspraak van 2 a 2,5 uur nodig.

De sessies vinden plaats in Lotusstudio, Runstraat 35 Eindhoven. Voor bijvoorbeeld een privé les (na)zwangerschapsyoga kan ik ook bij je aan huis komen, dan geldt een toeslag van € 7,00 (binnen Eindhoven worden verder geen reiskosten berekend).

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Wijzigen van een afspraak / annuleren
Wanneer je onverhoopt niet kunt komen op de afgesproken tijd laat dit dan tijdig weten, uiterlijk 24 uur van te voren. Het is niet altijd mogelijk om de telefoon op te nemen, spreek in dat geval het antwoordapparaat in of stuur een e-mail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de afspraak te verzetten. Afspraken die niet tijdig worden gewijzigd of geannuleerd, worden in rekening gebracht (€ 70,00).

Zie ook:

Over healing

Bloesems

Kruiden

Yoga healing

Massage