Verhuur

ls

De ruimte
Lotusstudio is een sfeervolle cursusruimte in een rustige straat dichtbij het centrum van Eindhoven. De ruimte leent zich uitstekend voor allerhande cursussen, workshops, lezingen en bijeenkomsten. Het is een ruimte zonder medegebruikers met een eigen ingang. De studio bestaat uit een zaal met houten vloer, een kleine keuken, serre en toiletruimte. Tafels, stoelen, whiteboard, yogamatten en kussens zijn beschikbaar. Wanneer je interesse hebt om Lotusstudio te huren voor een cursus of activiteit, kun je contact opnemen met Susanne Timmerman (040-2522968 of Susanne@lotusstudio.nl).

Huurders kunnen tevens op deze pagina hun activiteiten onder de aandacht brengen.

studio2  studio

 Activiteiten huurders Lotusstudio

Op vrijdagavond 22 maart de eerste Magical Full Moon Belly-Qi-Dance 
door Prem Dhyana 

We komen samen om de volle maan en onze vrouwelijkheid te vieren in de sfeer van 1001 nacht met o.a. sensuele buikdans, samendans, meditatieve, energetische en tantrische oefeningen, lekkere vegan hapjes en Godinnen orakel.

Praktisch:
Kleding: feestelijk, vrouwelijk waar je fijn in kunt bewegen en het niergebied warm houd, buikdanssjaal als je die hebt, er zijn er ook te leen
Wanneer: 22 maart, 19 april en 17 mei 2019 van 19.30 tot 22.00 uur

Kosten: € 20,- per keer incl. thee en lekkers contant te voldoen voor aanvang

Info en reserveren via bellyqidance@gmail.com of 0628881584

Reserveren is noodzakelijk, graag uiterlijk 3 dagen vantevoren

Belly-Qi-Dance is ontstaan uit de kruisbestuiving van Orientaalse dans die ik sinds 1999 beoefen en de opleiding medische Qi-gong gevolgd bij OTCG (2011-2013). Verder laat ik me inspireren door Osho, tantra, Healing Tao en de opleiding dans-en bewegingsexpressie in het groepswerk gevolgd bij Fontys Hogeschool (1999-2002).

Ik zie er naar uit je te ontmoeten in een Magische Volle Maan dans!

Hartegroet, Dhyana

Op vrijdagavond 12 april geeft Nicole Rutten klankschaal healing sessies van 20.00u-21.30/22.00u 

c

Laat je meenemen door de betovering van klanken, Nicole maakt gebruik van klankschalen, windgongen, trommel, rainstick, gong, stem etc. etc.
De klanken geven een sfeer van licht en liefde zodat je even weg bent van je dagelijkse gebeurtenissen. Kom ontspannen en genieten.

Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt en neem eventueel  een slaapzak/ dekentje/kussentje/ schapenvacht mee zodat je zo comfortabel mogelijk kan gaan liggen.

Kosten 25 euro p.p. per avond (minimaal 5, maximaal 12 deelnemers)

Geef je uiterlijk een week voor de datum van de klankschaalhealing op bij:

Nicole Rutten 06-14760242
Email: lifecoachplus@telfort.nl
www.lifecoachplus.nl