Verhuur

ls

De ruimte
Lotusstudio is een sfeervolle cursusruimte in een rustige straat dichtbij het centrum van Eindhoven. De ruimte leent zich uitstekend voor allerhande cursussen, workshops, lezingen en bijeenkomsten. Het is een ruimte zonder medegebruikers met een eigen ingang. De studio bestaat uit een zaal met houten vloer, een kleine keuken, serre en toiletruimte. Tafels, stoelen, whiteboard, yogamatten en kussens zijn beschikbaar. Wanneer je interesse hebt om Lotusstudio te huren voor een cursus of activiteit, kun je contact opnemen met Susanne Timmerman (040-2522968 of Susanne@lotusstudio.nl).

Huurders kunnen tevens op deze pagina hun activiteiten onder de aandacht brengen.

studio2  studio

 Activiteiten huurders Lotusstudio

Januari/ februari 2019: Introductiecursus astrologie: Leer je geboortehoroscoop lezen.
Altijd al benieuwd geweest wat er nou eigenlijk in je geboortehoroscoop te zien is? Leer de symbolentaal van de astrologie kennen tijdens deze inspirerende vierdelige avondcursus met Coco Rookmaaker. Aan bod komen onder meer: de dierenriemtekens, de planeten, de huizen en de aspecten. Iedere avond is er naast de uitleg ook ruimte voor een creatieve werkvorm, waardoor je het geleerde nog beter kunt integreren.
De cursus is op 4 woensdagavonden van 19.30u-22.00u (inloop vanaf 19.15u), datums: 9 januari, 23 januari, 6 februari en 20 februari 2019. Kosten € 150,- inclusief het boek ‘De MaanKarakter Gids’ van Marguerite de Graaf, cursusmaterialen, koffie/thee en lekkers. Opgeven voor de cursus astrologie kan t/m 4 januari door een mailtje te sturen naar coco.rookmaaker@online.nl.

Op vrijdagavond 15 februari en op vrijdagavond 12 april geeft Nicole Rutten klankschaal healing sessies van 20.00u-21.30/22.00u 

c

Laat je meenemen door de betovering van klanken, Nicole maakt gebruik van klankschalen, windgongen, trommel, rainstick, gong, stem etc. etc.
De klanken geven een sfeer van licht en liefde zodat je even weg bent van je dagelijkse gebeurtenissen. Kom ontspannen en genieten.

Zorg dat je gemakkelijk zittende kleding aan hebt en neem evtl.  een slaapzak/ dekentje/kussentje/ schapenvacht mee zodat je zo comfortabel mogelijk kan gaan liggen.

Kosten 20 euro p.p. per avond

Aanmelden bij:

Nicole Rutten 06-14760242
Email: lifecoachplus@telfort.nl
www.lifecoachplus.nl