Tarieven

4lakshmi

Kennismaken
Proefles  € 12,50
3 kennismakingslessen € 25,00 *)

*) 3 lessen in 2 aangesloten lesweken, een mix van de verschillende yogalessen m.u.v. zwangerschapsyoga of lessen van gastdocenten.

Yoga abonnement (doorlopend, docent Susanne)
Bij een yoga abonnement betaal je het lesgeld per seizoen. In schooljaar 2018/2019 (aug-juli) zijn er 2 seizoenen van elk 16 lesweken.

Lessen                                        Tarief per seizoen
1,5 uurs hatha yogalessen       € 216,00
1,25 uurs yin en meer lessen  € 216,00
1,25 uurs hatha yogalessen     €184,00

Als je 2 lessen van Susanne per week volgt, krijg je €2,00 korting per les (dat is een korting van €64,00 per heel seizoen). Onbeperkt aantal yogalessen per week volg je voor €444,00 per seizoen; je hebt daarbij keuze uit de verschillende lessen van het vaste lesrooster m.u.v. zwangerschapsyoga en lessen van gastdocenten (als van toepassing).

Wanneer je een yoga abonnement hebt, krijg je korting op privélessen yoga, de seizoensverdiepingen yogalessen XL, de meditatie cursus, healings en massagebehandelingen in Lotusstudio.

Zie deelname voor informatie over inschrijven.

Regels yoga abonnement:
Een yoga abonnement is geldig voor de yogalessen van Susanne Timmerman. Wanneer Susanne een keer verhinderd is, wordt de betreffende les verzet of gegeven door een invaldocent.

Bij inschrijving ga je een betalingsverplichting aan voor het betreffende seizoen.  Voor aanvang van het seizoen maak je het lesgeld over naar bankrekening NL67 TRIO 078.47.14.282 t.n.v. S. Timmerman te Eindhoven o.v.v. je voor- en achternaam.

Nieuwe cursisten kunnen tijdens een seizoen instromen. Het lesgeld voor de lessen die geweest zijn, wordt dan verrekend met het lesgeld.

Je inschrijving geldt voor een vaste dag/tijdstip. Wanneer je niet naar je vaste les kunt komen, is het fijn als je dit doorgeeft, zodat een ander gebruik kan maken van jouw plaats. Je bent zelf natuurlijk ook van harte welkom voor een inhaalles in een andere groep, mits er plaats is.

Gemiste lessen kun je binnen de looptijd van je yoga abonnement inhalen in een andere groep. Wanneer er geen plaats is om in te halen, is de gemiste les voor eigen rekening. Gemiste lessen worden niet verrekend met het lesgeld en ook niet achter een abonnementsperiode aangeplakt.

Wanneer je na seizoen 1 wilt stoppen met de yogalessen laat dit dan tenminste 2 weken voor het einde van het seizoen weten. Er wordt €45,00 in rekening gebracht als je later opzegt. Als het tweede seizoen gestart is, loopt je abonnement in het betreffende schooljaar automatisch door en geldt er een betalingsverplichting voor seizoen 2.

Wanneer je tijdens een seizoen stopt met de yogalessen is geen restitutie van het lesgeld van het betreffende seizoen mogelijk.

lotusofferbloemen

Leskaart
Zonder abonnement af en toe yogalessen volgen, is mogelijk met een leskaart voor 8 yogalessen. De kaart is een half jaar geldig, gerekend vanaf je eerste les.

Kosten leskaart: 
-€136,00 geldig voor alle hatha yoga en ‘yin en meer’ lessen uit het vaste lesrooster.
-€116,00 alleen geldig voor de 1,25 uurs hatha yoga lessen op dinsdag- en donderdagavond.

Je bent niet gebonden aan een vaste lestijd, wel geef je van te voren door naar welke lessen je wilt komen om je plaats te reserveren.

Een leskaart kan alleen aangeschaft worden mits er voldoende ruimte is in diverse lesgroepen. Abonnementsplaatsingen gaan voor en met een yoga-abonnement volg je je lessen tegen voordeliger tarieven.

Meditatielessen op woensdagavond
De cursus bestaat uit 6 lessen voor € 108,00. Wanneer je een yoga abonnement hebt bij Lotusstudio krijg je € 9,00 korting op de cursus.

pristinelotussen

Privéles yoga
Je bent welkom voor een privéles yoga in Lotusstudio.

Het tarief voor een les van 1 uur is € 70,00.
Een privé yogales van 1,5 uur kost € 100,00.

Toeslag voor een les aan huis (binnen Eindhoven) is € 10,00.
Als je een yoga abonnement hebt bij Lotusstudio krijg je € 5,00 korting op een privéles yoga. Wanneer je geen abonnement hebt, maar wel een serie van 4 privélessen boekt, krijg je ook € 5,00 korting per les.

Rondom de zwangerschap
-Cursus zwangerschapsyoga (8 lessen van 75 minuten) € 125,00
-4 extra lessen zwangerschapsyoga € 60,00
-Partneryoga workshop (2 uur) € 45,00 (per koppel, incl. reader)
-Partneryoga workshop privé voor 1 koppel (ca. 2 uur) € 125,00
-Workshop na-zwangerschapsyoga (1,5 a 2 uur) € 30,00
-Privéles (na)zwangerschapsyoga € 70,00
-Cursus babymassage € 85,00 (inclusief lesmateriaal)
-Cursus na-zwangerschapsyoga & babymassage  € 110,00
– 3 privé lessen babymassage € 220,00 (inclusief lesmateriaal)

Zie voor meer informatie zwangerschapsyoga.

Bedrijfsyoga en workshops op maat
Een yogales voor werknemers bij je bedrijf of bijvoorbeeld voor leden van je vereniging is mogelijk. Ook een yogales ter ere van je verjaardag of voor een andere speciale gelegenheid kan geboekt worden in Lotusstudio. Interesse? Neem graag contact op voor de mogelijkheden en een prijsopgave. Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Docent

Zwangerschapsyoga

Godinnenreis

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten