Retreats

Lilith weekend retreat – vrijdagavond 13 december t/m zondag 15 december – retreat voor vrouwen
Na het mooie Venus weekend retreat organiseren Coco en ik opnieuw een weekend retreat, ditmaal rondom Lilith! We hadden zoveel pret bij de eerste brainstormsessie; dit weekend wordt speels, blij, sensueel en uitdagend😉 Wat beweegt jou?
In dit inspirerende weekend ontmoet je je innerlijke Lilith. Over Lilith is van alles te vinden, letterlijk en figuurlijk….in oude vertellingen komt ze er niet best vanaf…maar wie is ze nu werkelijk? Coco en ik gingen op ontdekkingsreis en we doken diep onder de oppervlakte; voorbij de verhalen die veelal afgeschilderd zijn op een patriarchale achtergrond.  Reis met ons mee tijdens het Lilith weekend retreat en leer haar kennen, de onzijdige waarheid in jezelf, het scheppende principe.
In de astrologie is Lilith de zwarte Maan, een punt in je horoscoop dat gaat over jouw grootste talent. Je gave heeft vaak te maken met transformatie, bijv. iets wat je moeilijk vindt, een bepaald thema in je leven, wat je om hebt kunnen zetten, waardoor het nu je grootste kracht is. Welke weg heb jij afgelegd? Wat is jouw unieke gave? Wat is jouw missie in dit leven? En bovenal waar word je heel erg blij van? Met het Lilith weekend retreat gaan we onze talenten, onze gaven onderzoeken. Interessant daarbij is ook het gezin van herkomst en wat jij daarin kwam brengen.
In het leven gaat het om alignment; leven in lijn met je hoger zelf en met je levensdoel. Alignment wordt binnen de yoga vaak aangehaald en dan gaat het met name over de ruggengraat, waar de levensenergie, de vuurkracht, de ontwaakte kundalini doorstroomt, gesymboliseerd door een slang. Lilith gaat over de kundalini energie, over pure scheppingskracht en over kennis van goed en kwaad, de slang uit de boom van Adam en Eva. Vuur kan vernietigend zijn, maar ook transformeren, denk aan de vuurvogel, de feniks die uit de as herrijst. Voel de krachtige scheppende energie in je, ‘awaken the snake’, voel je potentie en laat haar toe. Ontwaak en leef in alignment; deel jouw unieke gave in de wereld!

In het weekend werken we met yoga, dans, meditaties, astrologie, healing, opstellingen en diverse andere creatieve en intuïtieve werkvormen. Er is een vreugdevuur en op zaterdag een wellness avond. Je wordt verwend met lekkernijen, heerlijke vegetarische lunches en een diner. Je krijgt de duiding van Lilith in je geboortehoroscoop én mooie en bijzondere goodies als aandenken. Kortom een heerlijk weekend vol overvloed!

Praktische informatie Lilith weekend retreat:
Vrijdagavond 13 december van 20.00u (inloop va 19.45u.) tot 22.00u/ 22.30u
Zaterdag 14 december van 10.30u tot 22.00u/ 22.30u
Zondag 15 december van 10.30u tot 15.30u

Locatie: het retreat wordt georganiseerd in Lotusstudio (de studio, de yurt, de tuin en wellness faciliteiten). Slapen doe je heerlijk in je eigen bed of je boekt een fijne B&B.

Begeleiding: Coco Rookmaaker (levenscoach en astrologe) en Susanne Timmerman (yogadocente, healer)

Er is maximaal plaats voor 13 deelneemsters, dus wil je er graag bij zijn, boek dan snel om zeker te zijn van je plaats.  Je investering voor het Lilith weekend retreat is € 313,00 voor het volledige programma, inclusief heerlijk vegetarisch eten.

Wat krijg je allemaal:
-deelname aan het superleuke transformerende programma met o.a. deelcirkels, yoga, meditaties, opstellingen, healing, rituelen en magische creaties
-een wellness avond
-een astrologische duiding van Lilith in je geboortehoroscoop
-cursusmaterialen en een mooi aandenken om mee naar huis te nemen 😊
-koffie/thee, fruit en versnaperingen
-2 luxe lunches en 1 diner
– en bovenal de liefdevolle begeleiding van Susanne en Coco

Lilith Light 2 november
Twijfel je nog of het Lilith weekend retreat iets voor je is? Of kan je helaas het weekend niet? Op zaterdag 2 november organiseren Coco en ik Lilith Light: een mooie middag en avond waarin het thema geopend wordt in jezelf. Deze extra dag is heel goed los te volgen ter kennismaking en samen met het weekend retreat vult het elkaar heel mooi aan.
Met Lilith Light gaan we de natuur in en verbinden we ons met de natuur in onszelf, we werken met deelcirkels, creativiteit, dans, astrologie en mooie opdrachten. Bij het Lilith Light retreat krijg je een persoonlijke mini duiding van de zwarte Maan/ Lilith in je geboorte horoscoop.
Lilith Light is net als het Lilith weekend retreat alleen voor vrouwen en wordt georganiseerd in Lotusstudio; de studio en de yurt. We starten zaterdagmiddag om 14.45u (vanaf 14.30u inloop) en de retreat dag duurt tot ca. 21.30u. De avondmaaltijd is een potluck; ieder neemt een lekker vegetarisch gerechtje mee om te delen, zo genieten we in overvloed van een feestmaal. Wij zorgen voor soep en brood bij de avondmaaltijd en gedurende de dag voor koffie/thee en lekkers.

Kosten deelname Lilith Light: € 89,-  En als je naar Lilith Light en het Lilith weekend retreat gaat, krijg je € 33,- korting bij het weekend retreat.

Ibiza- 5 elements- yoga retraite 

Graag organiseer ik weer een heerlijke yoga vakantie op Ibiza. Een magisch eiland met mooie natuur en een relaxte sfeer.
We verblijven in een mooie villa met zwembad en grote terrassen, ligging aan zee. Iedere ochtend en aan het eind van de middag krijg je een yogales. Het thema van de week is de 5 elementen (volgens de Ayurveda en de Chinese meridianenleer), waardoor het lesprogramma goed uitgebalanceerd is met aandacht voor het geheel, een holistische benadering. Ook belangrijk: iedere dag is er voldoende ruimte om het mooie eiland te verkennen, heerlijk te wandelen, een strand of stad te bezoeken, waardoor je echt heerlijk me-time hebt! Uiteraard wordt ook goed voor de inwendige mens gezorgd met lekker vegetarisch eten. De koelkast is goed gevuld voor een goed ontbijtje/ brunch en ’s avonds worden heerlijke diners voor ons gekookt.

De kosten voor de retraite zijn 888  euro p.p. voor 5 nachten/ 6 dagen op basis van een gedeelde 2 persoonskamer. Alle kamers hebben een eigen badkamer. De reissom is inclusief het programma van 10 yogalessen en eventuele extra’s die zich aandienen tijdens de reis (denk aan optionele meditatie sessies op het strand etc.). De kosten zijn inclusief ontbijt/brunch, koffie/thee/water, fruit, 4 diners en een picknick maaltijd op het strand.

De vervoerskosten (vliegticket en (gedeelde) huurauto) zijn niet inbegrepen. Je kan voordelig vliegen op Ibiza met Ryanair en deelnemers kunnen samen huurauto’s delen. Ook voor je reis- en annuleringsverzekering dien je zelf te zorgen.

Toeslag voor een 1 persoonskamer bedraagt 222 euro (beperkt mogelijk)
Groepsgrootte: 7 tot 12 deelnemers.

Wil je mee? Inschrijven voor de retraite kan door een e-mail te sturen naar susanne@lotusstudio.nl. Bij voldoende animo wordt de reis ingepland.

Close up of female hands

Ervaring deelneemster yoga retraite reis door de 7 chakra’s
Ibiza 17-24 mei 2016
Wat heb ik genoten deze week! De combinatie van dagelijkse yoga, meditatie, maar ook zeker het genieten van zon, zee en het mooie Ibiza, was voor mij een ultieme manier om te ontspannen en tot mezelf te komen.

De sfeer was relaxed en ongedwongen en we voelden ons dankbaar dat het onderling zo goed klikte in de groep.

We verbleven in een prachtig huis met een heerlijke tuin en de mensen die ons ontvingen waren zeer vriendelijk. Elke dag werden we ontzettend verwend met de lekkerste vegetarische gerechten.

De yoga is voor mijn gevoel laagdrempelig, maar ook uitdagend. Heerlijk om je dag te beginnen met fysiek bezig zijn in de zonnige buitenlucht! Zeker ook omdat in de yoga fysiek en innerlijk zo met elkaar in verband staan en zowel je lichaam als je geest er “soepeler” van worden. Gaaf ook om te merken dat je gaandeweg de week steeds meer vooruit gaat: oefeningen die aan het begin van de week moeilijk waren, kostten aan het eind van de week weinig moeite.

De yogalessen aan het eind van de middag hadden een meer rustig karakter en de nadruk lag hierin meer op meditatie. Fijn om ook die rust ter ervaren en nog meer tot jezelf te komen.

Naast het programma was er genoeg ruimte voor eigen invulling. We zijn dan ook regelmatig op pad gegaan om mooie strandjes, stadjes en de hippie-markt te bezoeken. We hebben mooie uitzichtpunten ontdekt en genoten van prachtige zonsop- en ondergangen.
Kortom: voor mij was het een geweldig week en zeer mooie ervaring. Ik zou het iedereen aanraden en zodra het mogelijk is, ga ik weer mee!

Heleen

es-vedra

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten