Lestijden

lestijden

Helaas kunnen tijdelijk geen groepslessen in Lotusstudio gegeven worden door de maatregelen die vereist zijn i.v.m. het Corona Virus.

Wat is er wel: elke week maak ik leuke nieuwe yoga video's, series met hatha en yin yoga, ademhalingsoefeningen/ pranayama, mudra meditaties en ontspanning. Dit lesmateriaal kun je in je eigen huiskamer volgen op een tijd die jou schikt. Naast het digitale materiaal zijn er live online Zoom bijeenkomsten ingepland waarin ik meer vertel over het lesthema van de week en dan is er tevens ruimte om vragen te stellen. Via whatsapp en e-mail ben ik bereikbaar voor persoonlijke ondersteuning.

Wil je meedoen met de wekelijkse digitale les? Samen met de warming-up en eindontspanning heb je iedere week keuze uit ca. 2,5 uur lesmateriaal om zelf meerdere korte of lange sessies samen te stellen. De kosten zijn €15,00 voor 1 week, €55,00 voor 4 aaneengesloten lesweken of €99,00 voor 8 aaneengesloten lesweken.

Tevens kan je via Zoom of Skype een prive yogales of healing bij me boeken of in de studio (met de voorgeschreven onderlinge afstand).

Het ga je goed, blijf gezond, flexibel en in balans en vooral veilig in jezelf!

Lesrooster Lotusstudio 

Maandag 9.45u-11.15u hatha yoga
Maandag 19.15u-20.30u hatha yoga
Maandag 20.45u-22.00u yin en meer *)

Dinsdag 19.15u-20.30u start binnenkort nieuwe groep
Dinsdag 20.45u-22.00u hatha yoga

Donderdag 9.45-11.00u  yin en meer *)
Donderdag 19.15u-20.45u hatha yoga
Donderdag 21.00u-22.00u pranayama/ yoga nidra **)

*) "Yin en meer" is een les waarbij we vooral rustige yoga oefeningen doen, de les is meer gericht op het meditatieve aspect van de yoga, de innerlijke reis naar binnen; waar het in de yoga eigenlijk om gaat.  We doen een mix van yin- en restorative yoga, ademhalingsoefeningen, pranayama, mudra's, meditatie oefeningen en yoga nidra.

**) Pranayama en yoga nidra, eens in de maand op donderdagavond, een les gericht op diepte ontspanning en verkenningen van het onderbewustzijn.

Zie de pagina 'agenda' voor de extra activiteiten en workshops die naast het lesrooster worden georganiseerd.

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Godinnenreis

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten