Godinnenreis

 

 

 

 

 

Godinnenreis – Goddessretreat Sardinië
Welkom op deze bijzondere reis, puur en magisch, een cadeau aan jeZELF!

De reis afgelopen mei was super! Daarom wordt bij voldoende animo de reis nog een keer aangeboden in 2019. Wil je graag mee? Neem dan contact op met Susanne (06-48753378).

De godinnenreis is een speciale reis voor vrouwen om de godin in jezelf (nog meer) te leven. Dompel je onder in de mystieke sfeer van Sardinië, in verbinding met je innerlijke bron, je creatiekracht, the flow of life itself. Elke dag zijn er fijne yoga- en meditatielessen en daarnaast werken we met yogamassage, healing en andere intuïtieve werkvormen. Het lesprogramma wordt verzorgd door Susanne Timmerman, oprichtster van Lotusstudio.

Uiteraard is er ook voldoende tijd om het mooie eiland te verkennen. Verschillende excursies kunnen worden georganiseerd, zoals een bezoek aan een oud burchtstadje, de mooie stranden, het magische maanlandschap, een dagje spa etc.

Sardinië is van oudsher een Godinneneiland met een vrouwelijke cultuur. Oude vondsten herinneren aan de oergodin. In het heuvellandschap zijn vele Nuraghe te vinden, torentjes van duizenden jaren oud; net zo oud als de piramides van Egypte.
Tevens wordt Sardinië de Cariben van Europa genoemd met haar turquoise blauwe zee. Het is een prachtig eiland met bijzondere rotsformaties, kurkbomen en paradijselijke stranden. Het eiland heeft een zacht Mediterraan klimaat.

We verblijven in een mooi landhuis in het glooiende landschap met veel eigen grond erom heen, een tuin met terrassen en zitjes, bloemen, kruiden en een eikenbos. De villa heeft een onverwarmd zwembad voor een frisse duik 🙂 In de nabije omgeving zijn er warmwaterbronnen en diverse mooie stranden.
Alle kamers hebben een eigen badkamer. Verder is er een gemeenschappelijke keuken en woonkamer. Iedere dag wordt er heerlijk vegetarisch voor ons gekookt. Wanneer er speciale dieetwensen zijn, kan daar rekening mee gehouden worden.

Praktische informatie:
De Godinnenreis telt 8 dagen/7 nachten. Het verblijf, de overnachtingen, het lesprogramma, 7 lichte ontbijten, 6 brunches, 6 diners, koffie/thee, water, fruit en versnaperingen kost totaal €1111,- p.p. op basis van een privekamer. Wanneer er meer dan 7 deelnemers meegaan worden enkele ruime kamers gedeeld door 2 personen en is de prijs per deelnemer in een gedeelde kamer €999,00. Wie het eerst boekt, krijgt als eerste de keuze de kamer al dan niet te delen.

Je boekt je plaats voor deze reis door je in te schrijven voor de Godinnenreis per e-mail naar susanne@lotusstudio.nl en een aanbetaling van 411 euro over te maken naar bankrekening NL67 TRIO 078 47 14 282 t.n.v. S. Timmerman te Eindhoven o.v.v. yogagodinnenreis en je voor- en achternaam. De aanbetaling is niet-terugbetaalbaar/ non-refundable.

De genoemde kosten voor de godinnenreis zijn exclusief vervoerskosten (vliegticket, transfers of eventuele huurauto), reisverzekering, persoonlijke uitgaven en excursies. Deelnemers kunnen in contact met elkaar gebracht worden om samen een auto te huren.

Wacht nog even met de vliegticket boeken totdat je bericht krijgt dat het minimum aantal deelnemers van 6 vrouwen zich hebben ingeschreven.

Vanaf Eindhoven Airport kun je met Ryanair vliegen naar Alghero. Ook kun je vanaf Amsterdam, Düsseldorf Weeze en Brussels Charleroi naar Sardinië vliegen.  Naast Ryanair zijn Transavia en Corendon andere low budget vliegmaatschappijen die op Sardinië vliegen. Sardinië heeft 3 luchthavens. Alghero is de dichtstbijzijnde luchthaven vanaf onze locatie. De luchthaven van Olbia ligt iets verder weg en de luchthaven van Cagliari is aan de andere kant van het eiland, maar met een auto nog steeds goed te doen.

Denk eraan om genoeg ruimte over te hebben voor je eigen yogamat in je bagage! Bedlinnen en handdoeken zijn op de locatie aanwezig. Wel handig natuurlijk om een badlaken of hamamdoek mee te brengen; een hamamdoek is heerlijk voor op het strand en tegelijkertijd een fijne omslagdoek voor bij de yoga 🙂

Ik zie er naar uit je te ontmoeten bij deze magische Godinnenreis! 

Liefs Susanne

Venus weekend retreat
Kun je niet wachten tot het voorjaar en heb je nu al behoefte aan een heerlijke retreat voor jezelf? Het eerste weekend van november wordt in Lotusstudio (studio en de sfeervolle yurt in de wellness tuin) het Venus weekend retreat georganiseerd. Alle info kun je lezen op de pagina “yoga/ ander aanbod”

 

Close up of female hands

Ervaring deelneemster yoga retraite reis door de 7 chakra’s
Ibiza 17-24 mei 2016
Wat heb ik genoten deze week! De combinatie van dagelijkse yoga, meditatie, maar ook zeker het genieten van zon, zee en het mooie Ibiza, was voor mij een ultieme manier om te ontspannen en tot mezelf te komen.

De sfeer was relaxed en ongedwongen en we voelden ons dankbaar dat het onderling zo goed klikte in de groep.

We verbleven in een prachtig huis met een heerlijke tuin en de mensen die ons ontvingen waren zeer vriendelijk. Elke dag werden we ontzettend verwend met de lekkerste vegetarische gerechten.

De yoga is voor mijn gevoel laagdrempelig, maar ook uitdagend. Heerlijk om je dag te beginnen met fysiek bezig zijn in de zonnige buitenlucht! Zeker ook omdat in de yoga fysiek en innerlijk zo met elkaar in verband staan en zowel je lichaam als je geest er “soepeler” van worden. Gaaf ook om te merken dat je gaandeweg de week steeds meer vooruit gaat: oefeningen die aan het begin van de week moeilijk waren, kostten aan het eind van de week weinig moeite.

De yogalessen aan het eind van de middag hadden een meer rustig karakter en de nadruk lag hierin meer op meditatie. Fijn om ook die rust ter ervaren en nog meer tot jezelf te komen.

Naast het programma was er genoeg ruimte voor eigen invulling. We zijn dan ook regelmatig op pad gegaan om mooie strandjes, stadjes en de hippie-markt te bezoeken. We hebben mooie uitzichtpunten ontdekt en genoten van prachtige zonsop- en ondergangen.
Kortom: voor mij was het een geweldig week en zeer mooie ervaring. Ik zou het iedereen aanraden en zodra het mogelijk is, ga ik weer mee!

Heleen

es-vedra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Ander aanbod

Ander aanbod

Yoga producten

Yoga producten