ander aanbod

schaalvollotussen

Seizoens specials: zaterdagochtend 22/12 Yogales XL Winter
Ieder seizoen zijn er op zaterdagochtend seizoens verdiepingen met als thema het betreffende jaargetijde. Op zaterdag 22 december is de yogales XL met het thema winter. In de seizoens verdiepingen  besteden we aandacht aan yogahoudingen, ademhalingsoefeningen en meditatie met speciale aandacht voor het element en de meridianen die bij het specifieke jaargetijde horen. In deze lessen is er ook ruimte voor extra’s, crossovers en verbindingen met andere discipines, bijv, oefeningen uit de yogamassage en informatie over voeding en kruiden. Na de les krijg je een bij het seizoen passende kruidenthee met lekkers. De XL les is van 10.00u-12.30u. Kosten € 30,00. Wanneer je een yoga abonnement bij Lotusstudio hebt, krijg je € 5,00 korting.

Meditatie lessen  ‘Yoga als innerlijke wetenschap’ vanaf 30 januari 2019
Vanaf woensdag 30 januari zijn er meditatielessen in Lotusstudio waarin we mediteren en de yoga/levensfilosofie bespreken. Hierdoor krijg je meer inzicht in de yogaleer, yoga als levensweg. De cursus is dan ook een mooie verdieping naast je “gewone” yogales 😊, Je bent natuurlijk ook van harte welkom als je geen yogalessen volgt. De theorie en filosofie vormen een kader, maar hoe beleef je het van binnenuit? Yoga is een innerlijke wetenschap, door zelf te ervaren, leer je. We gaan onze eigen waarheid onderzoeken. Wie ben je, wat is Zelf? Naast yoga sutra’s en (Indiase) filosofie, worden ook andere inspiratiebronnen aangeboord en natuurlijk je eigen wijsheid, je verbinding met je hoger Zelf en met het Al. In mijn lessen gebruik ik verschillende invalshoeken, door de verschillende opleidingen en trainingen die ik (Susanne) heb gevolgd en de ervaringen die ik heb doorleefd. Je hoeft nergens in te geloven, ga het maar onderzoeken. Met de meditaties gebruiken we verschillende technieken zoals de adem, visualisaties, aandachtig zijn, mantra’s en mudra’s. Voor wie niet comfortabel op de grond kan zitten, zijn er stoelen.

De lesdatums zijn: woensdag 30 januari, 27 februari,  27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni. Lestijd van 19.15u-20.30u. De lessen bieden een heel mooie mogelijkheid tot verdieping in je Zelf. Welkom, dive in! The heart is the centre of All❤️

De 6 lessen kosten 108 euro (en als je een yoga abonnement hebt bij Lotusstudio betaal je 99 euro.)

Venus weekend retreat 2-4 november
Het Venus weekend retreat is een verwen retreat voor vrouwen waarin je wordt uitgenodigd je innerlijke Venus te leren kennen en te (be)leven. Vrijdagavond starten we met een mooie openingsceremonie en de eerste onderdelen van het transformerende programma. We gaan gedurende het weekend de diepte in, diepziel duiken naar de Godin Venus/ Aphrodite, het heilige vrouwelijke in jezelf en je leert over de mythe van Venus en Venus in je sterren (je krijgt een persoonlijke astrologische duiding). We werken met diverse intuïtieve en creatieve werkvormen, waaronder sharings, yoga, meditatie, astrohealing, opstellingen, rituelen en magische creaties. Het werk is diep en licht tegelijk, want Venus staat ook voor joy, vreugde en speelsheid. Alle zintuigen worden geprikkeld. Een retreat is je even terugtrekken uit het alledaagse om helemaal tot jezelf te komen. Het Venus weekend retreat biedt deze mogelijkheid om je Zelf te verwennen, je te openen voor je diepere waarheid en je op te laden met levensvreugde. Het zindert en het bruist; Aphrodite/ Venus werd geboren uit het zeeschuim, aanlokkelijk en pure liefde. De retreat is als een warm bad;  wellness is dan ook onderdeel van het programma en well-being de rode draad. We (Coco en Susanne) werden al helemaal blij tijdens de voorbereiding en het creëren van het programma 😊 Met onze begeleiding stemmen we af op de deelnemers en dragen we zorg voor een liefdevolle bedding. Word jij ook helemaal blij als je denkt aan zo’n mooi weekend voor jezelf? Je bent van harte welkom!

Afbeelding door kunstenares Christiane Vleugels

Praktische informatie Venus weekend retreat:
Vrijdagavond 2 november van 19.30u (inloop va 19.15u.) tot 22.00u/ 22.30u
Zaterdag 3 november van 10.30u tot 22.00u/ 22.30u
Zondag 4 november van 10.30u tot 15.00u/15.30u

Locatie: Lotusstudio studio en yurt
Slapen doe je heerlijk in je eigen bed als je in de buurt woont of je boekt een fijne B&B.

Begeleiding: Coco Rookmaaker (levenscoach en astrologe) en Susanne Timmerman (yogadocente, healer)

Er is maximaal plaats voor 13 deelneemsters, dus wil je er graag bij zijn, boek dan snel om zeker te zijn van je plaats.  De kosten voor het Venus weekend retreat bedragen € 288,00 voor het volledige programma, inclusief heerlijk vegetarisch eten. Venus gaat over liefde en vriendschap, dus boek je samen met een vriendin (of zus, moeder, tante), dan krijgen jullie samen € 22,00 korting of ieder een cadeaubon ter waarde van € 20,00 te besteden in het winkeltje van Lotusstudio.

Wat krijg je allemaal:
-deelname aan het superleuke transformerende programma met o.a. sharings, yoga, meditaties, opstellingen, healing, rituelen en magische creaties
-rite of the womb (inwijding)
-een wellness avond
-een astrologische duiding van Venus in je geboortehoroscoop
-cursusmaterialen en een mooi aandenken om mee naar huis te nemen 😊
-koffie/thee, fruit en versnaperingen
-2 luxe lunches en 1 diner
– en bovenal de liefdevolle begeleiding van Susanne en Coco

Workshops op maat
Op aanvraag kunnen yoga, meditatie of lichtwerk workshops op maat worden aangeboden op locatie of in Lotusstudio, bijvoorbeeld voor een vrienden- of vriendinnenclub, voor collega’s, voor een verjaardag etc. Aansluitend kan een vegetarische lunch of thee met lekkers verzorgd worden. In overleg maken we een speciaal arrangement toegesneden op de groep deelnemers.

Lotusstudio is een sfeervolle cursusruimte met eigen ingang, keuken en toilet. Deze ruimte kan tevens gehuurd worden voor een cursus of activiteit, zie verhuur.

Privéles yoga
Een privéles yoga behoort ook tot de mogelijkheden. Bij een privéles werken we aan een persoonlijk yoga programma dat past bij jouw doelen, bijv. i.v.m. (gezondheids)problemen. Er is ruimte om aan specifieke yoga oefeningen en aandachtsgebieden te werken die voor jou belangrijk zijn. Een privéles geeft verdieping in je yoga beoefening. Het tarief voor een privéles van 1 uur is € 70,00.

elf

Kinderyoga
Kinderen leren spelenderwijs wat yoga voor hen kan betekenen. Hou je van bewegen, ontdekken en plezier maken? Dan is kinderyoga iets voor jou! Kinderyoga is een plezierige manier van ontspannen. In een veilige sfeer kun je bewegen, spelen en stilte ervaren.
Er kan een cursus starten zodra er voldoende aanmeldingen zijn. De lesdag en lestijd worden in overleg bepaald. Het lesgeld bedraagt € 50,00 voor 6 lessen van 50 minuten. Leeftijd: 8 tot 12 jaar.

Tieneryoga
Yoga maakt je soepel en krachtig. Je werkt aan je conditie én je voelt je meer ontspannen! Bij voldoende animo start er weer een cursus tieneryoga. Wanneer je interesse in tieneryoga hebt, kun je je telefonisch (040-2522968) of per e-mail (info@lotusstudio.nl) opgeven. Leeftijd: vanaf 12 jaar (middelbare school).

Zie ook:

Yoga

Over de yoga

Lestijden

Lestijden

Deelname

Tarieven

Tarieven

Docent

Zwangerschapsyoga

Godinnenreis

Yoga producten

Yoga producten